VoIP Startpakket

Het VoIP Startpakket van VoIP Express - Goed en voordelig van start

Met het VoIP startpakket van VoIP Express maakt u qua telefonie een goede start. U kunt direct aan de slag met uw eigen netnummer en telefoon en bent zo direct optimaal bereikbaar voor uw klanten. Daarnaast maakt u gebruik van heldere statistieken in ons klantenpanel en zit u nergens lang aan vast, omdat al onze diensten per dag zijn aan te vragen en stop te zetten.

De voordelen van het VoIP startpakket van VoIP Express

  • Inclusief tweedehands toestel (SNOM 300)
  • Inclusief netnummer (een regionaal vast nummer)
  • Inclusief 1 (extra) VoIP Account
  • Het VoIP toestel wordt Plug & Play geleverd

 

Kosten VoIP startpakket

Eenmalig € 74,95 en vervolgens € 9,95 per maand excl. BTW.
Voor deze aanbieding geldt op=op.

Inclusief de SNOM 300

Het pakket wordt geleverd inclusief een refurbished SNOM 300. Deze is door onze technische dienst uitvoerig gecontroleerd, geüpdatet, en voor geconfigureerd. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit van deze (zo goed als nieuwe) toestellen garanderen en leveren we ook 3 maanden garantie op deze toestellen. Ook zorgen wij ervoor dat uw toestel Plug & Play geleverd wordt zodat u zelf geen omkijken heeft naar de installatie.

aanbieding-snom-300

Daarnaast is de SNOM 300 van Duitse degelijkheid en is het een ideaal instapmodel voor de kleine ondernemer. Met de SNOM 300  kun je tot lijnen 4 tegelijk ontvangen en ondersteunt PoE (Power over Ethernet) en een headset (niet bijgeleverd bij VoIP startpakket). Daarnaast geeft het 2-regelige display heldere informatie en kun je door middel van een zestal functietoetsen het gebruiksgemak vergroten.

Inclusief VoIP account met (zone of 078)-nummer naar keuze
Het VoIP startpakket van VoIP Express wordt inclusief een kant en klaar VoIP account met netnummer (naar keuze) geleverd. Hierdoor kunt u met het VoIP startpakket gelijk bellen/ gebeld worden op uw eigen netnummer en gebruik maken van onze voordelige beltarieven.

Pas uw VoIP startpakket aan naar uw wensen
Ons VoIP startpakket is zo gemaakt dat u voor een klein bedrag al aan de slag kunt met VoIP telefonie. Als u echter een toestel wilt met meer functionaliteit, of u wilt meer VoIP accounts, netnummers of modules, dan kan dit uiteraard geregeld worden. U betaalt in dit geval het prijsverschil ten opzichte van de standaard geleverde producten van het VoIP startpakket. Wel zo transparant!