VoIP Express.be online

Betaalbare telefonie voor ondernemers in België!

Na een korte onderzoeks- en ontwikkelfase kunnen wij u met trots mededelen dan VoIP Express nu ook in België actief is en wij onze klanten op de Belgische markt kunnen bedienen. Met dezelfde waardes waarin we in Nederland zo succesvol zijn, zullen wij ons ook gaan richten op de telefoniemarkt in België.

Flexibele contracten

Wij staan voor flexibiliteit, en daarom doen wij niet aan langlopende contracten. Alle diensten bij VoIP Express zijn per dag aan te vragen of op te zeggen, of het nu om een nummer gaat, een module, of uw gehele beloplossing, als u bij ons weg wilt, dan is dat binnen een dag geregeld. Hetzelfe geldt natuurlijk voor het aansluiten en aanzetten van diverse modules en telefonie oplossingen. Zo groeit of krimpt de telefonieoplossing mee met uw bedrijf, zonder dat u gebonden bent.

Persoonlijke service

Daarnaast staan wij natuurlijk ook voor persoonlijke service. Wij staat u graag even te woord op het moment dat het niet zo gaat als u gepland heeft, of als u een overige vraag heeft. Wij zijn op werkdagen te bereiken vanaf 8 uur in de morgen tot en met 10 uur in de avond, en ook op zaterdag kunt u ons van 9 tot 2 bellen. Wel zo prettig als u een dringende vraag heeft.

Voordelige tarieven.

Tenslotte bieden wij ook naast een zeer betrouwbaar netwerk en een persoonlijke service zeer voordelige tarieven. U kunt bij ons al een nummer registreren voor €2,00 per maand (exclusief BTW), en een volledige telefonieoplossing heeft u al vanaf €6,95 per maand exclusief BTW.

Over VoIP Express

VoIP Express in een onderdeel van Focused2Create. Focused2Create is een internetonderneming welke zich naar het aanbieden van VoIP telefonie ook bezig houdt met het ontwikkelen van webconcepten, het maken en beheren van websites, SEO en SEA. Twee jaar geleden gestart door 2 jonge gedreven ondernemers, en inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde telefonieleverancier voor de zakelijke markt.