Over ons

VoIP Express

VoIP Express

VoIP Express is onderdeel van Focused2Create, een creatief internetbureau welke is gevestigd in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Wij zijn naast onze reguliere diensten ook VoIP gaan aanbieden omdat wij vanuit diverse klanten de vraag kregen of wij een complete oplossing konden verzorgen op het gebied van marketing, hosting, SEO, onderhoud en telefonie.

Vanuit deze gedachte zijn wij gestart met het aanbieden van VoIP telefonie. Na ons eerst aandachtig in de theorie en techniek te hebben verdiept kwamen wij tot de conclusie dat telefonie beter en vaak ook goedkoper kan. Met name op het gebied van flexibiliteit en transparantie valt er veel te verbeteren in de telecomwereld. Dit hebben wij initieel gedaan in Nederland, maar door het grote succes in Nederland hebben wij besloten onze dienstverlening verder uit te breiden naar België, met eenzelfde formule en dezelfde waarden.

Persoonlijk, kwaliteit, helder en eenvoudig in gebruik

Met deze gedachte zijn wij VoIP Express gestart. Eenvoudige contracten, transparante voorwaarden en heldere producten. Wij willen VoIP telefonie aanbieden op een manier dat het gemak geeft. Dat is iets waar wij iedere dag voor staan, en u ons op mag wijzen. Daarnaast willen wij u op een correcte wijze behandelen en streven wij u een degelijk product aan te bieden tegen een scherpe prijs, waarbij ook gedacht wordt aan een stukje persoonlijke service. Wij zijn geïnteresseerd in onze klanten, wat hun drijft en wat hun doelen zijn. Hoe ze tegen ondernemerschap aankijken, en waar wij elkaar kunnen versterken.